Anabela Funky G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

.:Madonna:.

4 posters

Ići dole

.:Madonna:. Empty .:Madonna:.

Počalji  sandrito Pon Feb 11, 2008 11:21 am

Madonna je postala slavna po inovativnim muzičkim spotovima i često kontraverznim nastupima zbog korišćenju seksualnih i religionznih tema. Dobitnica je mnogobrojnih nagrada i nosilac mnogih rekorda u muzičkom svijetu.

.:Madonna:. Madonna_logo_2006_2

Zbog prodanih više od 120 miliona albuma, Guinnessova knjiga rekorda je 2000. godine, Madonni dodelila titulu najuspješnije pevačice svih vremena. 2005. godine, na konferenciji za novinare, njen izdavač Warner Bros, izjavio je da je Madonna prešla granicu od 200 miliona prodanih albuma.
sandrito
sandrito
Moderator
Moderator

Broj poruka : 668
Godina : 37
Datum upisa : 10.02.2008

Nazad na vrh Ići dole

.:Madonna:. Empty Re: .:Madonna:.

Počalji  sandrito Pon Feb 11, 2008 2:00 pm

Britanske novine The Observer objavio je pregled triju pesama sa Madonninomg novog albuma u njihovoj listi najbitnijih albuma u 2008. godini, koji još nisu objavljeni.

Madonna
Ime albuma još neobjavljeno
Warner Bros., 28. april

Još uvek nema ime, ali pravac Madonninog novog albuma, poslednjeg velikog projekta pre nego što nepuni pedesetu, daje jasnu poruku: novi stil kraljice popa uskoro pogađa svet.
Dve od tri pesme sa novog albuma čuli smo na 'hvalisanju' najvećih producenata u hip hopu.
Timbaland ima zasluge umnogome što će novi album zvučati drugačije nego predgodni. Prvi singl, "4 Minutes To Save The World" je 'moćna' pesmica, pominjući super heroje, kucajuće satove i Timberlakeov tanki glas. U pesmi "Candy Shop", pune ne tako skrivenih nagoveštaja ('Come into my store/ I've got candy galore'), obeležena je rukom producenta Pharrella Williamsa. "Give It To Me" već otkriva dobro poznatu pop-dance teritoriju, ali 'brbljivci' koji odaju informacije kažu da će glavni začin celog albuma ipak biti R&B i hip hop.
Ne baš revolucionarni potez od strane Madonne, ali makar je radila sa pravim ljudima.
sandrito
sandrito
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  sandrito Pon Feb 11, 2008 2:02 pm

Justin o Madonni

Magazin Hollywood Daily People uradio je interview s Justinom Timberlakeom i naravno, pitali su ga o njegovom radu s Madonnom:

Na Madonninom novom albumu radili ste sa Timbalandom. Kojim novim pravcem ste je poveli?
-Naš posao je bio da pronađemo nov zvuk za nju. Ja sam bio zadužen za njen glas i za eksperimentisanje sa ritmom. Sve što ona radi za ritam je savršeno. Ono što ja radim je staccato (admin: isprekidan ritam) i R&B. Dakle, izazov za mene bilo je pisanje pesama, pa onda se zapitam: "Kako da ovo zvuči više Madonna?". Ja sam njen veliki fan još od njenog prvog albuma. Moja misija bila je moderna verzija pesme "Holiday". Napisao sam super house pesmicu za nju zvanu "Miles Away" i mislim da je apsolutni hit! Sjajno zvuči u njoj.

Dakle, to je R&B Madonna?
-Ovo je R&B/pop/dance ploča, ali je sve to i dalje Madonna. njen glas zvuči isto kao i kada je imala 18! Neverovatno je da ima 48. Uvek je bila bezobrazna i jaka. Na poslednjih nekoliko albuma, jednostavno je "Rrrrr!".

Kako je reagovala na tvoje, odn. vaše ideje?
-Nekoliko puta sam morao da je uvodim u ideju pre nego što smo je i započinjali. često je odgovarala sa :"Ali, ja to dosad nisam radila", a ja joj kažem:"Da, zato i treba sad da ga uradiš".

Dakle, da li si ti naučio Madonnu da 'ritmuje'?
-(smeh) Ne, ne. To smo odradili Tim i ja.
sandrito
sandrito
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  jaza Pon Feb 11, 2008 3:35 pm

Za nju nemam reci! Obozavam je, sve pesme su EXTRA!!!!
jaza
jaza

Broj poruka : 139
Godina : 39

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  sandrito Pon Feb 11, 2008 5:04 pm

Nju nema ko ne voli i obozava. Jedva cekam njen novi album Exclamation
sandrito
sandrito
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  M.I.K.I. Pon Feb 11, 2008 5:12 pm

Pa ja nju bas ensto nevolim...
M.I.K.I.
M.I.K.I.
Admin
Admin

Broj poruka : 515
Godina : 33
Datum upisa : 09.02.2008

http://anabelafunkyg.110mb.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  ***Bomb_Girl*** Uto Feb 12, 2008 3:57 am

Ima extra pesme, jos ako joj Timbaland bude radio nov album... Onda ce biti vrh CD...
***Bomb_Girl***
***Bomb_Girl***

Broj poruka : 219
Datum upisa : 11.02.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  M.I.K.I. Ned Feb 17, 2008 10:37 am

Madonna režira k'o što glumi
.:Madonna:. Madonna_2
Kritičari loše ocenili "Filth & Wisdom"
Kritičari su se jedva primetno osvrnuli na Madonnin rediteljski debi u četvrtak na Berlinaleu, nagovestivši da bi njena karijera iza kamere verovatno bila isto tako "uspešna" kao i ispred kamere. Filth & Wisdom premijerno je prikazan u Berlinu u sredu, i prve kritike se slažu u slaboj oceni.
"Neskladan i prožet lošim dijalozima i glumom, film ipak uspeva da na kraju svega izmami osmeh zahvaljujući optimizmu i dopadljivim glavnim likovima", piše Ray Bennett iz Hollywood Reporter-a. Jonathan Romney iz Screen International-a je rekao da Filth & Wisdom nije tako loš kao Madonnina gluma u, recimo, Shanghai Surprise i Swept Away, ali da će "verovatno biti brzo zaboravljen kao i većina njih".

James Christopher iz Times-a našao se među najvećim fanovima filma, ocenivši ga sa tri od pet zvezdica. "Ono što je spasilo film jeste čista šarenolikost i, naravno, muzika", kaže on. "Altmanovski bi bio veći kompliment no što zaslužuje, ali Filth & Wisdom je pokazao da Madonna ima pravi potencijal kao filmski reditelj."

Opet, na drugoj strani, Peter Bradshaw iz Guardian-a dao je jednu zvezdicu 81-minutnom filmu. "Madonna je bila užasna glumica u mnogo filmova, a sada je diplomirala i kao užasna rediteljka", kaže on. "Ona je snimila tako loš film, da su posetioci Berlinalea juče šetali naokolo u stanju kliničkog šoka."

Filth & Wisdom prati tri cimera u Londonu koji jure snove o slavi i bogatstvu dok rade bedne poslove da sastave kraj s krajem. Glavni lik A.K. tumači ukrajinski glumac Eugene Hutz, a u filmu je uveliko korišćena muzika iz njegovog pank benda Gogol Bordello. Madonna je rekla novinarima da je glavna poenta filma bilo istraživanje "dualnosti" života, između "svetla i tame", "dobrog i lošeg".

Pevačica je takođe rekla da planira da snimi još filmova u budućnosti, i da se neće previše opterećivati time šta će kritičari reći. Na pitanje da li će pročitati kritike, Madonna je odgovorila: "Pustiću menadžere da mi kažu šta su napisali. Neću ih čitati sama."
M.I.K.I.
M.I.K.I.
Admin
Admin

Broj poruka : 515
Datum upisa : 09.02.2008

http://anabelafunkyg.110mb.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  sandrito Sre Feb 20, 2008 5:19 pm

.:Madonna:. Madona-v

Madona u Budvu stiže sa mužem i decom
Autor: A. Novaković | 20.02.2008 - 09:18

Madona i Gaj Riči sa decom, Rokom i Lurd
Više nema nikakvih nedoumica, Madona će sigurno održati koncert na Jazu - izjavio je za „Blic“ Blažo Radoman iz Turističke organizacije Budve. On je dodao da će ugovor sa menadžmentom popularne pevačice biti potpisan uskoro, kao i da će Madona u narednih 30 dana potvrditi da je Budva na spisku gradova u kojima će pevati na predstojećoj turneji. Radoman kaže da je ostalo samo da se preciziraju detalji vezani za datum koncerta (Madona će na Jazu nastupiti krajem avgusta ili u prvoj nedelji septembra), a kraljica popa, koja u Crnu Goru dolazi sa mužem Gajem Ričijem i decom, u Budvi će boraviti tri dana.

- Ugovor još nismo potpisali, ali sve je dogovoreno sa Madoninim menadžmentom. Ona sigurno dolazi u Budvu, a ugovor ćemo potpisati u narednih tridesetak dana, kada će i Madona objaviti da se Budva nalazi na spisku gradova u kojima će pevati ovog leta. Očekujemo da će na Jazu biti 100.000 ljudi, a interesovanje je ogromno. Ljudi zovu sa svih strana, iz okolnih zemalja, Češke, Rusije, pa čak i Engleske, gde Madona često nastupa - rekao je za „Blic“ Blažo Radoman.
Po njegovim rečima, iznos od pet miliona dolara, koliko se priča da će Madona biti plaćena, „malo je preuveličan“, ali on napominje da za koncert ni opština Budva ni građani Crne Gore neće dati nijedan evro, budući da će organizaciju koncerta platiti agencija koju odabere opština Budva.
- Mi samo ustupamo koncertni prostor na Jazu, a sve ostale troškove će snositi agencija koju još nismo izabrali. Madonin koncert će biti do sada neviđeni spektakl i imaće ogroman efekat za turističku promociju Budve. Na leto će svi svetski mediji pominjati da će Madona pevati u Budvi, a vrednost takvog publiciteta se ne može izmeriti novcem - objašnjava Radoman.
Iako se priča da će ulaznice za Madonin koncert biti jeftinije nego za prošlogodišnji nastup „Rolingstonsa“ na Jazu (najjeftinije karte su koštale 35 evra), Blažo Radoman kaže da cenu ulaznica određuje agencija koja organizuje koncert, u skladu sa svojim biznis planom i dogovorom sa menadžmentom popularne pevačice.
Planirano je da Madona, zajedno sa suprugom Gajem Ričijem i njihovo troje dece, u Budvi boravi tri dana, a pre njih, u Crnu Goru dolazi producentski tim i ekipa od oko 200 ljudi koji će montirati binu na plaži Jaz.

Buran ljubavni život kontroverzne pevačice
Madona u Budvu stiže sa Gajem i troje dece - njenom ćerkom iz veze sa ličnim trenerom, dečakom iz braka sa Gajem i usvojenim Dejvidom Bandom. Kontroverzna kraljica popa Madona Luiza Čikone Riči rođena je 16. avgusta 1958. u Bej Sitiju u Mičigenu. Muzikom je počela da se bavi krajem sedamdesetih godina, a prvi album po imenu „Madonna“ izdala je 1983. i vrlo brzo skrenula pažnju na sebe. Osim muzičke karijere, Madona iza sebe ima i zanimljivu listu muškaraca sa kojima je bila - Stefan Brej, Žan-Mišel Baskijat, 1985. se udala i brzo razvela od glumca Šona Pena. Potom je bila u vezi sa Vorenom Bitijem, Vanila Ajsom, Denisom Rodmanom, svojim trenerom Karlosom Leonom, sa kojim je 1996. ostala trudna i rodila devojčicu Lurd Mariju Čikone. Tri godine kasnije upoznaje Gaja Ričija, sa kojim se venčava u Škotskoj. Dobijaju dečaka koga su nazvali Roko Džon Riči. U oktobru 2006. Madona je posetila sirotište u Malaviju gde je usvojila dečaka Dejvida Bandu. M. Č.
sandrito
sandrito
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  ***Bomb_Girl*** Čet Feb 21, 2008 5:01 am

Jao super. Ja cu iovako 99,9% celo leto biti u Crnoj Gori, tako da moze da se desi da odem na koncert...
***Bomb_Girl***
***Bomb_Girl***

Broj poruka : 219
Datum upisa : 11.02.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics