.:: Big Brother VIP ::.
4 posters
Anabela Funky G :: TV :: SHOW
Strana 1 od 1
.:: Big Brother VIP ::.
Kuća „Velikog brata“ potpuno je promenila izgled. Spreman je enterijer za nove VIP stanare, 12 poznatih ličnosti će u subotu ući u kuću, a ovoga puta neće poput prošlogodišnjih junaka uživati u jamboliji i luksuznim zebrasto-tigrastim desenima, već se njihov ambijent može opisati kao spoj ljubičastog i zlatnog.
Umesto na crvenoj fotelji, dvanaest novih učesnika će se izležavati na zlatnoj fotelji, sa zelenim, narandžastim i ljubičastim jastucima različitih veličina i tonova. Dnevni sto je tapaciran u ljubičasto i narandžasto, a tepih je krem boje i ukrašen kockastim i čupavim tamnonarandžastim stazicama. Ogledala u kojima će se veoma važne ličnosti svakodnevno ogledati, više nisu oivičena jambolijom, već ljubičastim satenom i staklasto-srebrnim, šljaštećim, sitnim pločicama. Kamin sa monitorom i ove godine nije izostao, uz njega tu je i polica sa knjigama koje su ove godine zlatne boje. A, fotelja na kojoj je nekada najviše voleo da sedi popularni ukućanin Miki Đuričić ovoga puta je prožeta roze-belim kockicama. Tepih sa medvedom je ipak izbačen iz kuće dok je polica sa knjigama ukrašena sa dva akvarijuma.
Ispovedaonica u kojoj će ukućani otkrivati svoje tajne, želje i ono najteže - nominacije, sa spoljne strane je ukrašena šljaštećim sitnim pločicama, dok je oko koje ukućane gleda zelene boje.
I ambijent u dvorištu je promenjen. Ukućani će kilograme skidati na sobnim biciklima, izgledom poput terenskih, koji su ugrađeni u veštačku zelenu travu, zlatne, bronzane i srebrne boje. Kupanje u bazenu će i ovog proleća svakako biti aktuelno, a sa te strane zidovi su obloženi svetlo plavim i narandžastim tonovima. Od prošlog serijala, u dvorištu su jedino ostale dve ogromne drvene šake i veštačke lubenice. Sa druge strane dvorišta zidovi su narandžasto-crveni sa naslikanim zelenim drvećem, a tu je i minijaturni stočić sa nekoliko stolica, detalji koji su tapacirani u zeleno...
Re: .:: Big Brother VIP ::.
Druga sezona rijaliti-šoua „VIP Veliki brat" počinje večeras u 21 čas na TV B92. Iako je producentska kuća „Emoušn" pokušala da do poslednjeg trenutka sakrije identitet poznatih ličnosti koje će ući u kuću u Košutnjaku, u srpskim medijima je objavljeno 20-ak imena učesnika, od kojih će se među 12 odabranih gotovo izvesno naći modelsica, roker Milić Vukašinović, folkeri Era Ojdanić i Mina Kostić, koja bi u kuću trebalo da uđe s nekoliko dana zakašnjenja. U poslednjem trenutku iz igre je, kako saznajemo, ispao političar Marjan Rističević, dok je Dino Dvornik u više hrvatskih medija juče ponovio da neće ući u ovaj rijaliti-šou zbog napete situacije u Srbiji. Kako saznaje Press, jedna od „viđenih" VIP-ovki je i Katarina Ostojić Kaja, pevačica od koje organizatori očekuju da će u kući imati „seksualnih akcija".
Ove godine kuća „Velikog brata" je preuređena za VIP ukućane, tako da će u odnosu na prošlu sezonu biti još glamuroznija. Jambolije koje su u prvom VIP serijalu ukrašavale zidove zamenjene su svilom i satenom, a cela kuća je u ljubičasto-zlatnim tonovima. Dvanaest novih ukućana baškariće se na zlatnim foteljama, a u dvorištu će se na sobnim biciklima, koji izgledaju kao terenski, rekreirati. Ispovedaonica, kao i spavaće sobe, takođe su kompletno preuređene.
Serijal VIP 2 trajaće mesec dana, a pobednik će osvojiti nagradu od 50.000 evra.
Ove godine kuća „Velikog brata" je preuređena za VIP ukućane, tako da će u odnosu na prošlu sezonu biti još glamuroznija. Jambolije koje su u prvom VIP serijalu ukrašavale zidove zamenjene su svilom i satenom, a cela kuća je u ljubičasto-zlatnim tonovima. Dvanaest novih ukućana baškariće se na zlatnim foteljama, a u dvorištu će se na sobnim biciklima, koji izgledaju kao terenski, rekreirati. Ispovedaonica, kao i spavaće sobe, takođe su kompletno preuređene.
Serijal VIP 2 trajaće mesec dana, a pobednik će osvojiti nagradu od 50.000 evra.
Ne pratim, nisu mi zanimljivi, gori su od obicnih ljudi, veliki prostaci
sandrito- Moderator
- Broj poruka : 668
Godina : 37
Datum upisa : 10.02.2008
Slazem se,ja sam odgledao kad su usli u kucu i jednom uzivo,bas su prostaci nemam nesto nameru da ih pratim...
Ja sam nesto malo gledala i gotivna su mi ona dvojica iz Bad Copya...
***Bomb_Girl***- Broj poruka : 219
Godina : 33
Datum upisa : 11.02.2008
Ima nesto izmedju Petra i Kaye,mada to je izgleda bila trenutna slabost.Gledam kad imam vremena.Jednom sam gledala uzivo kad je Era pricao neke bljuvotine i stvarno sam ostala bez teksta.Kad je vec prosao toliko sveta,koliko kaze da je prosao,sto nije pokupio bar malo kulture.Jezivo.
SUMMER- Broj poruka : 86
Datum upisa : 24.02.2008
Pa lepo,lep su par...
Gledao sam par minuta prosle nedelej bilo je stasno kad je Zorica napala Kaju...Jadna devojka.
Gledao sam par minuta prosle nedelej bilo je stasno kad je Zorica napala Kaju...Jadna devojka.
Milic je smesan, ja umirem, pogotovo kad je ucio Eru da svira harmoniku
sandrito- Moderator
VB VIP: Počinje rasplet!
Petak, 28. mart 2008. 11:19
Počinje rasplet u drugoj sezoni rijaliti-šoua Veliki Brat VIP! U petak uveče biće izbačen prvi od devet finalista, koji su izdržali u Kući gotovo mesec dana.
Gledaoci od srede uveče glasaju za svoje favorite u Kući i na osnovu njihovih SMS glasova u petak uveče izaćiće prvi ukućanin koji bude imao najmanje glasova. U subotu izlazi još jedan ukućanin, a onda će u nedelju biti veliko finale i proglašavanje pobednika.
Prema nekim podacima sa foruma, "Modelsica" Anastasija ima najviše šansi da prva izađe iz Kuće. U Kući su za 50.000 evra ostali da se bore Mimi, Milić Vukašinović, Era Ojdanić, Anastasija, Petar, Slađana, Kaja, Skaj Vikler i Ajs Nigrutin.
Šou počinje u 21 i trajaće do 23 časa.
Iz Kuće su do sada izašli voditeljka na TV B92 Marija Stanisavljević, pevačica Zorica Marković i glumci Slobodan Bićanin-Bićko i Borko "točilica" Sarić.
Inače, Borko je mnogo ljut zbog toga što je izbačen iz Kuće, smatrajući sebe moralnim pobednikom. Optužio je organizatore iz "Emotiona" da su "namestili" glasanje, da su ga namerno prikazivali ukao dosadnog lika, a prema nekim informacijama "Kurira" čak je fizički nasrnuo na reditelja Slavoljuba Živanovića zvanog "Zli".
Bporko je potom u emisiji "Pozovite VB" verbalno napao i voditeljku Marijanu Mićič, optuživši je da mu je svojevremeno uzela posao na Trećem kanalu RTS-a(!!??).
Dešavanja u kući Velikog Brata možete pratiti preko našeg - LIVE streaminga.
(MONDO)
sandrito- Moderator
Borko "točilica" vređa koga stigne
Petak, 28. mart 2008. 11:24
Borko "točilica" Sarić koji je izbačen iz Kuće Velikog Brata, a u kojoj je odavao utisak daveža, od kada je izašao među ljude ne prestaje da pravi skandale. Tako je u emisiji "Pozovite Velikog Brata" izvređao je voditeljku Marijanu Mićić, sa prezirom i uvredljivo je govorio o ukućankama, a ni svoju devojku nije poštedeo poniženja.
Marijanu je optužio da mu je svojevremeno, zahvaljujući rodbinskim vezama, oduzela voditeljski posao u emisiji "Hoćeš-nećeš" koji je on obavljao do njenog dolaska u "Emotion". Marijana se jednog trenutka pravdala da nije dobila posao preko kreveta i pokušavala je na sve moguće načine da promeni temu, ali Borko je nastavio da je napada. Kako pišu "Novosti", tokom reklama mu je čak u jednom trenutku i rekla "Šta da ti radim kada sam lepša od tebe".
"Borko je pokušao da 'minira' Velikog Brata, ali to mu nije pošlo za rukom. Marijanu nije uspeo da iznervira, možda samo malo, na početku emisije, pošto nije hteo da sasluša pitanja vezana za njegovo učešće u emisiji. Sve vreme je terao svoju priču", rekao je anonimni izvor iz "Emotiona".
Isti izvor kaže da se, posle bezobraznog razgovora sa Milanom Kalinićem i konferencije za novinare, očekivalo da će Borko i u ovoj emisiji nastaviti napade na Velikog Brata. Međutim, količina bezobrazluka i žuči koju je u etar prosuo ozlojeđeni Borko premašila je sva očekivanja.
"Pokazao je koliko je smešan i naivan. Pokušao je gledaocima da proda priču da je sve namešteno. Non-stop je vrteo tu priču bez ikakvih argumenata. Preživeo je tri nominacije i ponadao se da je glavni favorit. Nije mu bilo jasno zašto ga je publika izbacila iz Kuće, jer je bio fin i povučen kao Ivan Ljuba iz prvog serijala".
Na konferenciji za novinare, koja je počela sa pola časa zakašnjenja jer je Borko bio prilično uzrujan kada je napustio kuću, glumac je izvređao bivše sustanarke.
"Sve su napumpane silikonima, prave rugobe! Nijedna me nije privukla. Kada je ušla Anastasija, nisam mogao da verujem da devojka može da obuče tako kratku haljinu. Sve joj je sevalo, a video sam joj i 'onu stvar' (Borko je ovde upotrebio originalni izraz). Da li sam se napalio? Ne. Kakve devojke volim? Hoćete li da vam dovedem svoju devojku? Ona je oličenje lepote. Skinuću vam je i možete slobodno da je opipate, sve na njoj je prirodno".
Možda je Borko ipak trebalo prvi da ispadne?
(MONDO)
sandrito- Moderator
VB VIP: Borko može da se vrati reklamama!
Sreda, 26. mart 2008. 22:59
Borko zvani "jelen točilica" konačno je napustio Kuću Velikog Brata! Borko je preživeo dve nominacije, ali treću nije.
Za opstanak u Kući, glumac se "borio" sa "doktorom za rokenrol" Milićem Vukašinovićem, ali su gledaoci bili neumoljivi i odlučili su da on ne sačeka veliko finale. Borko je imao 61,6 odsto glasova, a Milić 38,4 odsto.
Kada je izašao iz Kuće, dobio je ceduljicu od svog brata na kojoj mu je napisao u spoljnom svetu bio loše prikazan, kao dosadan, a da je zapravo bio jedina svetla tačka u Kući. Potom se obratio ukućanima: "Svetla u vašim glavama su ugašena. Borko vam želi laku noć".
Ta rečenica je malo kome, tačnije nije nikome, bila jasna, ni ukućanima. Potom je u intervjuu objasnio da je time mislio da u Kući za njega nema favorita.
Prema opštim ocenama, Borko je bio najdosadniji lik u Kući. Iako je glumac u dečijem pozorištu od koga se očekivala zabavljačka uloga, Borko je bio, kako su rekli ukućani, smor.
"To je muzička kuća, jedino sam ja bio glumac. Mnogima je nedostajala filmska i pozorišna kultura, ni sa kim nisam mogao da nađem zajednički jezik. Najviše mi je smetala vulgarnost u Kući, a ja sam glumac za decu i upravo ovako bi trebalo da se ponaša. Nisam imao s kim da priča, bilo šta da radim. O čemu da pričam s njima?", rekao je Borko, vidno neraposložen i ogorčen što je morao da napusti Kuću.
Iako je u Kuću ušao kako bi stekao svojih pet minuta slave, to mu nije pošlo za rukom. Postao je poznat, ali teško da je dobio i popularnost. Ukućani su ga nominovali iz nedelje u nedelju, a sada su mu i gledaoci dali "šut kartu".
Pojedini ukućani su mu prebacivali i da je "globu prevrtač, odnosno da je najpre bio dobar sa Erom Ojdanićem, a da se potom zbližio sa Vikluh Skajem i Ajs Nigrutinom, koje je u početku zvao "prdež i podrig".
"Njih dvojica su inteligentni, imaju duhovitost i kefalo za neke stvari, ali to je sve", rekao je Borko.
Potom je ocrnio i ostale ukućane. "Unutra je nešto jako prazno među ljudima. Uglavnom se pevaju Jeca, Ceca, Meca...To je mrak, to je prošlost. Hteo sam da nametnem svoju pozorišnu predstavu, ali nisu me dali, gađali su me, nisu me dali mojih pet minuta. Kako to oni ne mogu mene da trpe, a ja sam da rpim Jecu, Cecu, Mecu. Ako je prdenje, podrigivanje, ogovoranje, spletkarenje, primitivizam, vulgarnost...to što se traži, onda je to budućnost Srbije", rekao je rezignirani Borko.
Kao i svi koji pre vremena napuste Kuću i Borko je imao primedbe na to kako ga je režija prikazala tokomk boravka u Kući, mada ije baš jasno kako bilo ko od njih to može da zna, jer, naravno nisu mogli da se gledaju.
"Neću više da gledam Velikog Brata Niste me prikazali dovoljno, niste me prikazali u onim situacijama u kojima je trebalo, nisam dovoljno dolazio do izražaja", poručio je Borko, koji do sada nije propuštao da gleda ranije serije rijaliti-šoua Veliki Brat.
"Vraćam se normalnom životu, filmovima, serijama, i jelen pivu", dodao je Borko.
U Kući su ostali finalisti: Anastasija, Kaja, Mimi, Slađa, Ajs i Skaj, Milić, Era i Petar. Rasplet počinje u petak, a pobednik će biti proglašen u nedelju.
(MONDO)
sandrito- Moderator
Ajs Nigrutin: Nisam hteo da uvredim žene
Cetvrtak, 3. april 2008.
Iako je bio favorit, Ajs Nigrutinu iz grupe Bad Copy je pobeda izmakla za čak 30.000 glasova. Ipak, nije razočaran jer su, kako kaže, pare koje je dobio za boravak u kući najveće koje je zaradio u životu, piše "Blic".
"Mimi je skroz okej devojka. Ona je od svih devojaka najnormalnije čeljade. Kada sam je video, pomislio sam svašta, ali sam vremenom skapirao da je normalna i da nije seljanka kao ove ostale. U kući se nije čobanski ponašala. Mada, ja i ona nemamo zajedničkih tema", kaže Nigrutin komentarišući pobednicu i dodaje:
"Želim da kažem da nisam nikada rekao da su Crnogorci potrošili ko zna koliko para na Miminu pobedu. Ne mislim ništa loše o njenoj pobedi niti me interesuje da se bavim tim stvarima. Jer, ovako mi je lepo sa ovim devizama koje treba da dobijemo. Mi smo ovako srećniji, jer nismo na bolje ni navikli. Ovo su nam najveće pare koje smo dobili. "
Na pitanje da li je mislio da će pobediti Nigrutin priznaje da je, kada je Milić izašao, očekivao da će pobediti, a objašnjavajući svoje ponašanje prilikom izlaska iz kuće Nigrutin za "Blic" kaže: "Vukli su me za jezik svi. Era i Kaja mi se ubacuju u intervju... Ana i Kalenić me pitaju o ženama... Šta imaju da me pitaju za žene... Popizdeo sam i rekao ono što sam rekao. I zaista nisam mislio da uvredim sav ženski rod. Ja sam to mislio drugačije. Mnoge morališu i glume, a ja sa takvima neću da se smaram. Na to sam mislio."
Kada je reč o Kaji, Nigrutin kaže da, dok nije video snimak, ni sam nije znao šta je pričao jer su se tada malo "ušikali", i dodaje da je on ipak to što je imao "rekao i njoj u lice, u kući". Ipak, priznaje da je to što je rekao o Kaji jedino zbog čega se kaje.
Po izlasku iz kuće Ajs Nigrutin se čuo samo sa Mašom, koja je i jedina od ukućanki sa kojom bi "možda" bio u vezi, a na konstataciju da su se njih dvoje i poljubili na žurci, Nigrutin, smejući se, kaže: "Trebalo bi da se vidimo, da odemo na piće ali ne verujem da će tu biti nešto. Ona je ozbiljna devojka, ja sam baraba za nju."
Ipak, izgleda da dešavanja u kući neće uticati na ljubavni život Ajs Nigrutina: "Kada sam zvao ovu jednu devojčicu, jer znate kako je... mesec dana posta, ona se oduševila. Nije to neka veza, već neka kombinacija. Tako je najlepše."
(MONDO)
sandrito- Moderator
Milić Vukašinović: Pobedila me politika!
Petak, 4. april 2008.
Milić Vukašinović, jedno od najprijatnijih iznenađenja ovogodišnjeg serijala Veliki Brat VIP, tvrdi da je u pobedu Mirjane Đurović Mimi prste umešala i politika, piše "Press". Doktor za rokenrol, bez dlake na jeziku, komentariše tvrdnje brojnih forumaša da su rezultati ovogodišnjeg serijala namešteni:
"Organizatori tako nešto ne mogu da spreče. To su crnogorska posla, jer kod njih se glasa po direktivi. Naredba je glasila: 'Glasaj', i svi su glasali kao da je reč o državnom projektu. Mimi je pobedila na isti način kao što se Crna Gora odvojila od Srbije", navodi Vukašinović, i nastavlja:
"Džaba joj pobeda, jer od tog novca neće imati nikakve vajde, niti će ikad videti Holivud o kome mašta. Šta će joj novac kad mora da se vrati u taj svoj Nikšić i nastavi svoj sumorni život. A, pošto je pobedu posvetila pokojnoj babi, novac će verovatno da stavi u babin grob, kraj njene lobanje! Džaba joj pare, neće zbog njih biti ni pametnija, ni srećnija", objašnjava Vukašinović za "Vesti".
Jedan od najtalentovanijih ovdašnjih muzičara objašnjava zašto nije čestitao svojoj dojučerašnjoj cimerki na pobedi: "Hteo sam, ali sam morao da ispoštujem njenu želju da joj se ne obraćam. Pokušao sam i u kući da joj pomognem, ali nisam uspeo da razbijem taj brđanski moral i njene sulude stavove", otkriva Milić.
(MONDO/foto: Press)
sandrito- Moderator
Skaj i Kaja zaljubljeni?
Subota, 5. april 2008. 13:19
VIP ukućani Skaj Vikler i Kaja, bez obzira na rat koji je otpočeo još u Kući pred sam kraj serijala i koji se nastavio po izlasku, zaljubljeni su jedno u drugo do ušiju!
Nakon Skajevih izjava na Kajin račun, vidno razočarana Kaja je izjavila da je Skaj bednik i da nikada u životu neće preći preko njegovih „bljuvotina“.
Iako je poljubac u kući prokomentarisala kao "veštačku emociju" i da od svega neće biti ništa jer on nije njen tip muškarca, samo nekoliko dana kasnije desile su se stvari koje govore nešto sasvim drugo o njihovom odnosu i o pravim emocijama.
Vikler je odmah po izbacivanju iz Kuće pokušao da objasni Kaji da je sve što je rekao "samo zezanje" kao i da on o njoj misli sve najbolje.
Nakon što je izbačen iz Kuće, prvi susret bivših ukućana desio se u klubu "Vanila". Kaja ga je tada ignorisala iako je bila pod jakim dejstvom alkohola, a većina ljudi iz njenog okruženja mislila je da će mu oprostiti.
Nakon žurke, koja je potrajala do jutarnjih sati, drama je nastavljena na ulici ispred kluba, kad je Vikler stao pred džip Kajinog menadžera i nije hteo da se pomeri dok Kaja ne izađe da razgovara s njim. Ali, od razgovora ni tada nije bilo ništa, jer je Kaja bila besna a sukob svež.
" Hm, to je nešto što je jako lično i definitivno na takvo pitanje ne mogu da odgovorim sa da ili ne. To je stvar koja zahteva više priče. Kažu da sam plakao, a ja nisam pustio suzu ni kad mi je ćale umro. I da sam totalno odlepio za njom, sigurno zbog toga ne bih plakao. Reći ću samo da su za njenu ljutnju na mene više krivi novinari, ljudi koji su ceo događaj i moju priču montirali katastrofalno, onako kako je njima odgovaralo, nego što sam kriv ja. Siguran sam da ona negde zna da nisam tako mislio. To je sve što imam da kažem, ostalo je moja lična stvar!", rekao je Skaj "Kuriru".
Ipak, Kajini bliski prijatelji tvrde da ona jeste zaljubljena u Skaja.Šta se krije iza cele situacije i da li je Vikler zaista zaljubljen u Kaju i ona u njega, ostaje da se vidi.
(MONDO)
sandrito- Moderator
Kako je moguce da jedna zena predje preko onih uvreda
SUMMER- Broj poruka : 86
Datum upisa : 24.02.2008
VB VIP ukućani večeras šetaju po pisti
Ponedeljak, 7. april 2008. 09:55
Ukućani nedavno završenog VIP Velikog Brata prošetaće u ponedeljak uveče pistom na manifestaciji "Jacobs Fashion Selection".
Odeću italijanske kuće "Oviesse" prošetaće pobednica Mimi, i manekeni Peca i Slađana. Nijednom od njih troje to neće, naravno, biti prvi put da rade reviju, pa je jasno da treme nema.
"Drago mi je što ćemo zajedno učestvovati na reviji, i što ću videti Petra i Slađu. Kad sam preživela VB, ništa mi više nije teško" rekla je Mimi, inače kreatorka i model, za "Blic".
I "prelepi Orfej" jedva čeka da vidi dve bivše cimerke.
"Super je što ćemo raditi zajedno, jer njih dve ne žive ovde, pa nemamo priliku da se ispričamo" rekao je on.
Direktor modne agencije "Select" Nebojša Grnčarski rekao je da je već tradicija da se ukućani VB pojavljuju u ulozi manekena.
Da podsetimo, prošle godine su reviju Tanje Petrović radili ukućani prvog "običnog" serijala - Ena, Marko, Đankarlo, Maja, Daliborka i pobednik Ivan Ljuba.
Pročitajte izveštaj reportera Monda sa otvaranja "Fashion Selection".
(MONDO)
sandrito- Moderator
Anabela Funky G :: TV :: SHOW
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu