.:Upload Fotografija:.
2 posters
Strana 1 od 1
.:Upload Fotografija:.
Za one koje ne znaju da uploaduju sliku, evo pomoci:
1. Odete na www.imageshack.us
2. Otvorice vam se sledeca stranica:
Odete na BROWSE i izaberete sliku koju zelite da uploadujete!
3. Nakon toga kliknete na HOST IT:
Sacekajte par sekundi da vam se otvori stranica...
4. Nakon sto se stranica otvori izaberete Thumbnail for forums (1) i prekopirate link:
A mozete da ovo isto uradite na www.imagevenue.com i da uploadujete vise slika istovremeno.
1. Odete na www.imageshack.us
2. Otvorice vam se sledeca stranica:
Odete na BROWSE i izaberete sliku koju zelite da uploadujete!
3. Nakon toga kliknete na HOST IT:
Sacekajte par sekundi da vam se otvori stranica...
4. Nakon sto se stranica otvori izaberete Thumbnail for forums (1) i prekopirate link:
A mozete da ovo isto uradite na www.imagevenue.com i da uploadujete vise slika istovremeno.
Re: .:Upload Fotografija:.
Jel zna neko meni da pomogne,evo mucim se vec dva dana?''
Kako da skinem video,koji gledam online,a inace je u Windows mediji.Ispod snimka je Directlink,ali to NIJE Url.Kada se skine sa Direct linka skine se ,ustvari,strana,koja moze da se otvori samo ako ste Online,A MENI TREBA SAMO VIDEO.
Pokusala sam sa hiljadu programa za download i svaki mi trazi Url.Ne znam kako da ga pronadjem,pokusala sam i da pustim video,pa sam isla i na lokaciju i adresu i opet nista.Jel moze nekako da se nadje Url sa Direkt linka i kakva je uopste razlika u tome,jer na netu kad trazim pise da je Direct link ustvari Url,sto nije tacno.
Kako da skinem video,koji gledam online,a inace je u Windows mediji.Ispod snimka je Directlink,ali to NIJE Url.Kada se skine sa Direct linka skine se ,ustvari,strana,koja moze da se otvori samo ako ste Online,A MENI TREBA SAMO VIDEO.
Pokusala sam sa hiljadu programa za download i svaki mi trazi Url.Ne znam kako da ga pronadjem,pokusala sam i da pustim video,pa sam isla i na lokaciju i adresu i opet nista.Jel moze nekako da se nadje Url sa Direkt linka i kakva je uopste razlika u tome,jer na netu kad trazim pise da je Direct link ustvari Url,sto nije tacno.
SUMMER- Broj poruka : 86
Datum upisa : 24.02.2008
Evo,ako neko ima slican problem kao ja.(PROSLA PORUKA).Slucajno sam naisla na program REALPLAYER GOLD.Skida sve,sta god vam treba i to sa bilo kog sajta,bez url-a ili directlinka.Samo ga otvorite umesto vaseg Internet pretrazivaca,udjite na sajt koji vam treba i pustite video.Gore u desnom uglu pojavice se DOWNLOAD THIS VIDEO.Kliknite na to i on pocinje da skida.
I drugi put!!M.I.K.I. ::Nisam to znao,hvala na informaciji!
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu